Ferreteria Industrial MAVID

Totes les eines pels particulars i professionals més exigents!
L’any 2004, Ferreteria Industrial Mavid es va constituir amb l’objectiu principal de servir el país i ser referent en el complex món del subministrament industrial, de la ferreteria, de la pintura, del bricolatge...

Avui dia, la ferreteria compta amb 1.800 m2 de magatzem i més de 45.000 referències, que garanteixen el lliurament de tot tipus de material.També compten amb un equip jove i dinàmic compost de 6 comercials formats i especialitzats en el sector, disposem del millor servei tècnic postvenda i d'un servei de repartiment exclusiu a qualsevol punt del Principat d'Andorra.

També garantim qualitat i preus immillorables gracies a la relació mantinguda amb la moderna cooperativa COFERDROZA. Una de les companyies més importants d’Espanya en el món del sector industrial i de ferreteria.

Durant aquests últims anys, Ferreteria MAVID S.A.U. ha estat subministrant material divers a particulars, empreses privades i publiques com son el M.I. Govern d’Andorra, tots els Hbles. Comuns, Andorra Telecom, Bombers d’Andorra, Forces Elèctriques d’Andorra, etc.

La nostra experiència esta avalada en obres com el Túnel dels Dos Valires, la boca Oest del Túnel dels Dos Valires, Centre Geriàtric El Cedre, Consell General, Farrera Negra, Galeria d’Envalira, Centre de la Llacuna, Pisos Socials Jovial i Pas de la Casam Ampliació de Caldea - INUU, entre moltes altres obres importants.

Amb 10 anys d'experiencia Ferreteria MAVID és el Distribüidor Oficial de varies de les les Millors Marques del sector com Makita, Husqvarna, Stanley Fat Max, Facom, Utility Diadora, Fal Seguridad, Kapriol, PPG, Berrry Iberica, Euro Campi, entre moltes altres.
 

El temps del nostre CLIENT

Ens esforcem per atendre al client en el menor temps possible, satisfent al màxim totes les seves necessitats.El bon servei és el nostre principal objectiu.

Personal QUALIFICAT

A Ferreteria Mavid, trobarà personal jove i dinàmic d'alta qualitat, especialitzat a l'àrea de Servei al Client i Vendes i en continuada formació, que li proporcionarà assessoria immediata en totes les seves necessitats, amb les últimes novetats del sector.

ASSESSORAMENT Personalitzat

Comptem amb personal especialitzat en totes les nostres línies. A més de oferir-li assesorament a la nostra botiga, disposem de 6 linies de telèfon per poder garantir sempre la millor atenció al nostre client.

Lliurament al seu domicili

Ferreteria MAVID, disposa d'una gran flota de vehicles per poder lliurar en un temps record, les comandes on el client disposi.
Els nostres venedors externs, també estan formats i  podran assessorar-lo en qualsevol moment.

 

Servei POST-VENDA

Ferreteria Mavid, compta amb un departament de Servei Tècnic oficial de les marques que comercialitzem, que compta amb personal totalment format per les cases oficials i amb una gran experiència laboral. Aquest departament ofereix al client un servei Post-Venda ràpid i molt eficaç,eliminant la necessitat d'enviar les màquines a la casa per garanties o reparacions i disminuin el temps d'espera amb el mateix resultat.

Web Site

Des d'aquí, ens podrà fer arribar la seva comanda sense sortir de casa seva o lloc de treball i també trobarà promocions que podrà imprimir i utilitzar en el moment indicat.

L'equip MAVID

Et truquem?