0 Productes
Podeu arrosegar amb el ratolí per veure la resta d'imatges
NETEJADORA ALTA PRESSIO K5 COMPTACT
Quantitat :
249,90 ¤
 • Descripció
 • CARACTERÍSTIQUES

  El K 5 *Compact combina la màxima comoditat amb la màxima potència. Gràcies al seu innovador concepte d'emmagatzematge de mànega, la mànega d'alta pressió pot enrotllar-se simplement al voltant de la coberta frontal després del seu ús i assegurar-se amb una banda de goma llesta per al transport.

  Gràcies a les seves dimensions compactes, tot el dispositiu és fàcil de transportar i es pot emmagatzemar en qualsevol lloc, en un prestatge o en un maleter.

  Dues anses de transport, una ansa telescòpica ajustable en altura i l'opció d'usar el dispositiu de manera horitzontal o vertical brinden encara més comoditat mentre treballa.

  També està equipat amb una pistola de gallet de connexió ràpida, una mànega d'alta pressió de 8 m, una llança polvoritzadora Vari *Power (*VPS), una pistola de brutícia i un filtre d'aigua.

  La *Hidrolimpiadora d'alta pressió compacta K 5, amb el seu motor refrigerat per aigua i un rendiment d'àrea de 40 m² / h, és ideal per a l'ús regular quan s'ataca la brutícia moderada.

  emmagatzematge de la mànega: La mànega pot enrotllar-se, fixar-se en el seu lloc amb una corretja elàstica i retirar-se ràpidament, llista per al pròxim treball.

  Motor refrigerat per aigua i un rendiment excepcional: El motor refrigerat per aigua destaca per la seva llarga vida útil i alta potència.

  Mànec telescòpic: El mànec telescòpic d'alumini es pot estendre per al transport i es pot retreure novament per al seu emmagatzematge.

  Emmagatzematge d'accessoris integrat en el dispositiu: Emmagatzematge d'accessoris convenient i que estalvia espai.

  Entrada de detergent: L'equip inclou un mecanisme de succió integrat per a detergents.

  ESPECIFICACIONS

  Pressió (bar / *MPa): 20 - màx. 145 / 2 - *max. 14,5
  Cabal (l / h): *max. 500
  Max. Temperatura d'entrada (° C): màx. 40
  Càrrega de connexió (kW): 2,1
  Capacitat àrea (m² / h): 40
  Pes sense accessoris (kg): 12
  Dimensions (L × W × H) (mm): 354 x 308 x 520