0 Productes
Podeu arrosegar amb el ratolí per veure la resta d'imatges
MINI ARRANCADOR MONSTER
Quantitat :
  • Descripció


  • Especial per a camions, vaixells, avions...

    El nou miniBatt *MONSTER 24V és un autèntic monstre de la potència. Disposa de 32.000 mAh i és capaç d'arrencar motors amb bateria de 24V, a més de motors de 12.

    Es tracta d'un miniBatt per a ús professional, especial per engegar grans vehicles com a camions, vaixells, avions, vehicles d'ús agrícola... tant Gasolina com a Dièsel.

    A més de la sortida d'arrencada, a la qual se li connecten les pinces per 12V o les destinades a vehicles amb bateria a 24V, el nou miniBatt *MONSTER incorpora 2 sortides DUAL USB 5V/4A i una sortida 12V amb connexió per a la presa d'encenedor. Addicionalment, incorpora una llanterna LED frontal amb tres funcionalitats ( llum, centelleig i SOS ) així com un focus d'emergència lateral.

    miniBatt MONSTER està fabricat amb una nano bateria industrial de cobalt (*LiCoO2), que manté la seva càrrega durant un període de 6 mesos (màxim). I, en qualsevol cas es recarrega en 10 hores (aprox.), connectat a la presa de corrent domèstic de 220V o bé a la presa de corrent de cotxe de 12 volts.